Onze aanpak

Smart Home Control

The art of controlling your comfort and beyond ...

Onze aanpak:Onze aanpak is heel simpel: wij luisteren eerst naar u, onze klant.


We proberen eerst en vooral te begrijpen welke problemen best eerst aangepakt worden door u goed te begrijpen. Want klantentevredenheid staat centraal in onze service verlening.


Onze aanpak gaat steeds uit van verschillende onafhankelijke fases. Op deze manier kan de investering verspreid worden in tijd en op het beste ritme van de klant.


Wat we belangrijk vinden is dat elke fase een volgende fase vereenvoudigt. M.a.w. uitbreiden en technologieën later toevoegen steeds mogelijk houden met minimale herwerken.


Dit begint reeds bij het plannen maken samen met uw architect. Tot het voorzien van kabels en van basis elektriciteit tot het toevoegen van slimme sensoren ook bvb.voor: huisdieren, vijvers en tuin onderhoud.

Waar staan we voor?


Kwaliteit en duurzaamheid!

Hoe kunnen we een zo hoog mogelijk comfort combineren met een zo laag mogelijk verbruik van energie.

We moeten de toekomst van onze omgeving vrijwaren echter zijn we ervan overtuigd dat comfort hiervoor niet hoeft in te boeten … integendeel!


Al deze technologieën genereren data: Wij willen onze klanten vlotte visueel overzichtelijke toegang geven tot deze informatie. Op deze manier kan de klant het effect zien van zijn beslissingen. Of zelfs nog sterker: beslissingen en bijsturingen uitvoeren op basis van deze informatie om extra effect op bvb. energie besparing te bekomen.


Onze focus gaat naar comfort en een juist gevoel van controle hebben. Hierbij komen er extra aangename neveneffecten bij die de bescherming en veiligheid van uw woning een extra boost geven.


Bvb ervoor zorgen dat senioren zorgeloos langer zelfstandig in hun woning  kunnen blijven. Dit met een vlot contact naar kinderen en familie of hulpdiensten. Tot praktische dingen zoals het snel terugvinden van zaken als antwoord op “waar heb ik dat weer laten liggen”


Wij doen alles rekening houdend met uw wensen naar privacy  en de wetgeving hieromtrent!

Onze missie:

 

Wij gaan voor een langstermijn aanpak in fases op maat van de klant

 

Marktopvolging: Wij zijn niet gebonden aan bepaalde fabrikanten of technologieën. Wij volgen passioneel de laatste trends graag dagelijks voor u op.

Copyright @ All Rights Reserved to stepinfo.be & co